Mitt navn er Øyvind Kvernen jeg 46 år å kommer fra Frei utenfor Kristiansund. Jeg begynte idrettskarieren min i Frei IL med fotball og friidrett når jeg var 6 år gammel. Drev også litt med langrenn i ungdommen. Men fra jeg var 16 år ble jeg mer seriøs og ville satse på fotball i Clausenengen sammen med Ole Gunnar Solskjær, Arild Stavrum og Trond Andersen (alle landslagsspillere). Her spilte jeg fotball i 3 år før jeg bestemte meg for bare å drive med friidrett. Jeg har løpt 400m på 52.27 og 800m løp på 2.00.87. Jeg la piggskoene på hyllen som 29 åring og avsluttet med å løpe New York Marathon på 3.56.18. Det var veldig langt for en sprinter 😊

I dag bor jeg i Drøbak og er far til to aktive gutter. Jeg trener triathlon; sprint 750 m, svømming 25 km, sykkel og 5 km løp. Her har jeg konkurrert i 9 år og deltok i mitt første master VM høsten 2017 i Rotterdam. Jeg liker å trene variert og da passer triathlon perfekt. Men jeg er også glad i en fjelltur, padletur på sjøen eller en sykkeltur i skogen.

Med Hverdagstreneren ønsker jeg å skape en treningsarena hvor man kan få muligheten til å trene på ulike idrettsaktiviteter som stimulerer bevegelse, balanse, hurtighet, styrke, spenst og kondisjon. Dette kan du få oppleve med å delta gjennom bedriftstrening, personlig trening eller gruppetrening med meg, Hverdagstreneren.

Ta kontakt!

Kontakt meg hvis du ønsker et eget treningsopplegg for deg eller din bedrift.