Hele 55 personer brukte lunsjen sin til å gå en tur i Kristiansund sentrum når Hverdagstreneren arrangerte Ut å gå lunsj. Etter endt tur var det smoothies og salat på Servicekontoret.

Hverdagstreneren arrangerer Ut å gå lunsj og i Kristiansund var hele 55 kvinner og menn med på tur. I samlet flokk gikk turen fra Servicekontoret på kaia til Mellemværftet og tilbake igjen. Vi kjørte også noen enkle øvelser da vi stoppet. Det handlet om tøying og enkel grep for muskelavslapping. Gåturen var oppvarming for trimarrangementet i byens sentrum lørdag. Her kan alle være med. Du behøver ikke å løpe. Her er det mulig å gå seg en tur i Vanndamman sammen med andre. De som vil slipper tidtaking.

Hverdagstreneren ønsker at bedrifter eller andre selv går sammen og er fysisk aktiv. Trim handler både om fysisk og psykisk helse.

Tilbakemeldingene er gode fra de som har vært med på dette tidligere, og mange synes det er veldig hyggelig å gå på tur sammen både med kjente og ukjente.

«- Kjempemoro! Vi har snakket om det på jobb at vi kanskje kan gjøre noe sammen. At vi for eksempel bruker en fast dag i uka til å ta en liten tur i lunsjen.»
– Heidi Sæther i KBBL.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *